Site pictogram Tilburgers.nl

Wegafsluitingen met Carnaval

Tijdens het carnaval van 5 tot en met 9 februari 2016 zijn er in Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout een aantal wegen afgesloten.

OpstoetLogo-Kruikenstad-2015

De ‘Opstoet’ op zondag 7 februari in Kruikenstad start om 12:30 uur.  De volgende wegen zijn vanaf 12:00 tot 17:00 uur afgesloten: Prinsenhoeven, St. Josephstraat, (Korte) Heuvel, Heuvelring, Piusplein, Paleisring, Stadhuisplein, Schouwburgring, Oude Markt, Heuvelstraat, Willem II-straat, Spoorlaan en Heuvelring. De Heuvelring is dicht van 12:00 tot 18:00 uur. Parkeergarage Emmapassage is tijdens de optocht niet bereikbaar. De garage Heuvelpoort is beperkt bereikbaar via de Jan Aartestraat. Parkeergarage Pieter Vreedeplein is onder begeleiding van verkeersregelaars beperkt bereikbaar via Utrechtsestraat, Fabriekstraat, Poststraat en Telegraafstraat.

Berkel-Enschot/Udenhout

2016-02-01 Carnval kleding Kruikenstad groen oranjeIn Berkel-Enschot is de optocht op zaterdag 6 februari tussen 13:00 en 17:00 uur. De volgende wegen zijn dan afgesloten: Burgemeester Brendersstraat, Sint Willibrordstraat, Raadhuisstraat, Generaal Eisenhowerweg en Puccinilaan.

Een dag later, op 7 februari, rijden de carnavalswagens door Udenhout tussen 12:00 en 17:00 uur. De Achthoevenstraat,  Kreitenmolen-straat, Slimstraat, Boomgaardstraat, Hofstraat en Heidestraat zijn afgesloten voor al het verkeer. De Van Heeswijkstraat is ter hoogte van het Tongerloplein afgesloten tussen 08:00 en 00:00 uur voor de Mega Party Outdoor Party.

Meer informatie over het carnaval in Berkel-Enschot op de website knollevretersgat.nl.

Meer informatie over het carnaval in Udenhout op de website skudenhout.nl.

Kaajbandefist en Kènderstoet

Voor het Kaajbandefist is de Korte Heuvel in Tilburg op maandag 8 februari afgesloten voor al het verkeer tussen 14:00 – 18:00 uur. De Heuvel is die maandag van 20:30 tot 23:00 uur voor het verkeer afgesloten.

De route van de Kènderstoet op dinsdag 9 februari loopt van de Stadhuisstraat, Oude Markt, Heuvelstraat, Katterug, Paleisring, Piusplein, Juliana van Stolbergstraat naar de Heuvel. De tocht begint om 13:30 uur. Tijdens de Kènderstoet is de parkeergarage Emmapassage niet bereikbaar tussen 14:00 en 15:00 uur. Parkeren kan wel in de overige garages.

Meer informatie over de evenementen op kruikenstad.nl.

Mobiele versie afsluiten