vrijdag 19 april 2024

5 gedachten over “Wethouder Hendrickx weigert steun uit ‘Corona-steunpakket’ aan De Boemel

 1. Ja van D66 moet je het niet hebben, zitten die ook niet in het kabinet ?
  En dat kabinet doet niet aan cultuur, dus ook het Tilburgse college niet !

 2. D66 en mensen zonder universitaire bul….. Da’s altijd al een slechte combinatie geweest bij deze elitaire club.
  Een zeer gewaardeerd persoon als vuilnisophaler (heeft meestal geen titel… is geen drs, dr, ing, ir en heeft ook geen afgeronde studie in die richting. Maar wordt wel véle malen hoger gewaardeerd dan ‘afgestudeerden’ die tegen diezelfde vuilnisophaler gaan zeggen wat ze moeten doen…..
  En daarom hebben we de Boemel zo nodig. Voor het broodnodige vertier voor IEDEREEN.

 3. Ik persoonlijk ben zo stik blij met dit theater. en met mij zoveel mensen die onder de Boemel boom ,maar ook in het theater zo genieten van alle soorten muziek ,die Gerard en Tanja naar Tilburg halen ,of die in Tilburg thuis horen ,zij zijn altijd blij om bij de Boemel te mogen spelen.,en wij om te kunnen luisteren .dit moet ge waardeert worden.

 4. Wie nu nog durft te stemmen op D66, deze party snapt niet veel wat deze culturele instelling ( de Boemel) voor heel veel mensen in Tilburg, jong en oud, rijk en arm, betekend.
  Schaam je……. Het is te triest voor woorden!

 5. Dit is toch niet te geloven?
  De Boemel is juist voor de mensen die het met minder inkomen moeten doen en hier toch naar het theater kunnen. Gerard en Tanja doen zoveel moeite om mooie producties naar hun theater te halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *