Site pictogram Tilburgers.nl

Wijzigingen in programma Maanscout

Na overleg met de nachtburgemeester Zeus Hoenderop is het programma van Maanscout Paula Anguita-Geerts gewijzigd. Dit in verband met de successen van het Nederlands elftal en de halve finale tegen Uruguay op dinsdagavond 6 juli. Aanvankelijk was de eerste presentatie van Second Life, de virtule wereld, door de maanscout gepland op die datum.

Op 8 juli geeft Paula Anguita - Geerts een Second Life presentatie in Cinecitta, zaal 1

De wijzigingen ziet er als volgt uit: een korte presentatie van Second Life op 6 juli om 19.00 uur in Kunstpodium T. Op tijd wordt gestopt zodat iedereen de voetbalwedstrijd kan volgen. Wie niet is geïnteresseerd in voetbal kan blijven, dan gaat de uitleg gewoon door.

Op donderdag 8 juli een inleiding van de film R U There in filmhuis Cinecitta, zaal 1. Ook dan komt Second Life aan bod en wordt het een en ander getoond.

Dinsdag 13 juli volgt het programma dat aanvankelijk voor 6 juli was gepland. Een uitgebreide presentatie van Second Life, met creaties van kunstenaars en de gelegenheid om vragen te stellen. Het begint om 20:00 uur  weer in Kunstpodium T.
Maanscout Paula nodigt een ieder uit, niet alleen op één van dezer dagen, maar het liefste vaker en belooft dat de presentatie meer dan de moeite waard is.

Mobiele versie afsluiten