Site pictogram Tilburgers.nl

Willem II speelt 1-1 gelijk tegen vfl Osnabruck

Joonas Kolkka - Foto: yle.fi

Willem II heeft vrijdag 15 juli het trainingskamp in Delden afgerond met een oefenwedstrijd tegen het  team van Vfl Osnabrück die in de derde liga in Duitsland uitkomt. Na een ruststand van 0-0 opende Rowin van Zaanen in de zeventigste minuut de score voor Willem II. Zeven minuten later kwam de gelijkmaker van Hansen. Op Tilbo.com heerst tevredenheid:

“Idd. In jan 2010 verloor Willem II met 1-0 van Osnabrück. Nu 1-1, wel 1 kans 1 doelpunt maar ja…da moette ook maar kunnen!!”
“Juistem! 1-1 is een mooi resultaat, moet je nagaan dat we toen nog in de Eredivisie speelden.. Kan aan mij liggen, maar volgens mij staat er al een beter team dan het team van vorig seizoen! Dit is ook te zien aan het punten verloop, de blije gezichten, en aan de totale uitstraling. In de oefenwedstrijde n worden er al meer punten gepakt dan voorheen :), beloofd wat moois te worden dit seizoen! Let op mijn woorden. (En nee ik heb geen rood-wit-blauwe bril op, dit zijn gewoon mijn woorden op basis wat Willem II tot nu toe laat zien!!)”

Eerder deze week won Willem II met 0-8 tegen een Brabants beloftenteam op het terrein van Longa. Gisteren werd bekend dat voormalig Willem II-speler Joonas Kolkka bij Willem II gaat trainen. Het is nog niet duidelijk of de 36 jarige Fin een contract krijgt.

Mobiele versie afsluiten