Site pictogram Tilburgers.nl

Willem II wint in Diessen met 0-13

De Tilburgse voetbalvereniging Willem II heeft zaterdagavond in Diessen tegen een regionale selectie van RKDSV met de cijfers 0-13 gewonnen, na een ruststand van 0-6.  Ruim 1.500 supporters waren aanwezig bij deze opmerkelijke prestatie. Het was de eerste oefenwedstrijd in een reeks van zeven.  Doelpuntenmakers waren: Ryan Sanusi (Jong Willem II) (twee doelpunten), Gerson Sheotahul (twee doelpunten),  Marlon Pereira, Giovanni Gravenbeek, Robbie Haemhouts, Pawel Wojciechowski (drie doelpunten), Danny Guijt, Rangelo Janga en de 0-13 kwam van Hans Mulder.

Enthousiaste reacties op het forum van tilbo.com:

“Zegt wel weinig zo’n uitslag tegen de amateurs van een gemiddelde 4-5e klasser. Belangrijker is dat Streppel de automatismen erin gaat brengen, de bekende driehoekjes, etc.etc. Het doet me wel goed dat er gisteren een paar jeugdspelers uit de A-jeugd hun debuut hebben gemaakt, m.n. Zanussi lijkt wel potentie te hebben volgens een aantal reacties hier op tilbo.

Ik ben benieuwd wat we gaan doen tegen de echte tegenstanders; Dordrecht en Excelsior en in mindere mate het klasbakken-team. Laten we hopen dat ook hier resultaten behaald worden, is tenslotte goed voor het zelfvertrouwen en zijn echte graadmeters. Tegen het klasbakken-team moeten we minimaal met een doelpuntje of 7-8 verschil winnen, dan heb je het kwa uitslag goed gedaan”

De overige oefenwedstrijden zijn de volgende:

  • 02/07/2011   19.00u   Tilburg selectie – Willem II Terrein Zigo (Tilburg)
    • 12/07/2011  VFL Osnabrück – Willem II Tijdens trainingskamp in Delden van 12 tot 16 juli 2011

    Verder is ook bekend gemaakt dat Bart Biemans en Veli Lampi Willem II gaan verlaten. Bart Biemans gaat naar Roda JC  en Lampi maakt gebruik van zijn contractclausule om bij degradatie het contract te ontbinden.

    Mobiele versie afsluiten