Site pictogram Tilburgers.nl

Writer in Residence tijdens Tilt Festival: Fikry El Azzouzi

Al zes jaar nodigt Tilt Festival een writer in residence uit voor het Festival. Een schrijver die een week in Tilburg verblijft. De stad proeft. De mensen ontmoet. En schrijft. Dit jaar is dat de Vlaamse schrijver Fikry El Azzouzi die vervolgens het boekje ‘Sidi’ schreef.

Vijf boekjes gaf Tilt uit. Van Ilja Leonard Pfeiffer (2014), Annelies Verbeke (2015), Maartje Wortel (2016), Yves Petry (2017) en Lieke Marsman (2018).

Vijf kleine, mooi vormgegeven boekjes. Niet alleen over Tilburg, maar eigenlijk ook over de wereld. Dit jaar keek writer in residence Fikry El Azzouzi naar de stad.

De organisatie van Tilt vertelt: “We presenteren zijn novelle ‘Sidi’ op het Tilt Festival. Nina van de Ven maakte de illustraties. Sidi is een magisch-realistisch verhaal met Tilburg als achtergrond. Humoristisch en actueel. Hoe kijkt een vreemde djinn uit de woestijn naar het Tilburgse leven? Een prachtig boek dat niet zal misstaan in de reeks van de eerdere Tilt writers in residence.”

Het boekje  Sidi verschijnt op 30 maart 2019 tijdens Tilt Festival en is vanaf 31 maart 2019 te bestellen op www.tilt.nu

 

Mobiele versie afsluiten