Site pictogram Tilburgers.nl

Zeus Hoenderop nieuwe Nachtburgemeester

Toen ik, nu een ruime week geleden, deze blog schreef wisten we écht nog van niks en het lijstje met mensen waaruit onze lezers konden raden wie de nieuwe Nachtburgemeester zou kunnen worden was werkelijk volledig uit de lucht gegrepen, c.q. uit mijn dikke duim gezogen.

We zijn dan ook erg verrast en zeker ook erg verheugd met de benoeming van onze allernieuwste en kersverse Nachtburgemeester:

Zeus Hoenderop

zeus-hoenderop

Zeus Hoenderop, die vandaag ook nog zijn 41ste verjaardag viert, is het gezicht van en de drijvende kracht achter Kunstpodium T aan de Noordstraat 105 in het centrum van Tilburg staat hij in het centrum van de kunst en cultuur die Tilburg zo rijk maakt. Elke twee weken exposeert een andere kunstenaar zijn of haar werk daar aan het publiek. Soms prikkelend, spannend, ontroerend, soms wat controversieel, maar altijd heeft hij bijzondere exposities in huis en valt er veel te zien en te genieten.

Wat is nou een Nachtburgemeester zonder blog?

Vers geketend aan het eerzame ambt, hebben we Zeus weten te strikken als onze nieuwe blogger en gaat hij over zijn wetenswaardigheden en avonturen als Nachtburgemeester schrijven op Tilburgers.nl

En daar zijn we trots op!

Welkom Zeus!

En tenslotte hebben we nog een filmpje van de benoeming van Zeus Hoenderop als Nachtburgemeester van Tilburg.


Mobiele versie afsluiten