Site pictogram Tilburgers.nl

Zilveren legpenning voor de heer Eric Hamburg

EricHamburg_2013_1
Eric Hamburg

Eric Hamburg heeft de Zilveren legpenning van de gemeente Tilburg ontvangen voor zijn jarenlange, tomeloze inzet voor de Jonge Ondernemingen Sociëteit Tilburg (JOST) en het Jong Ondernemen Platform Tilburg. Eric Hamburg ontving de penning uit handen van wethouder Erik de Ridder tijdens de viering van het 25-jarig jubileum van JOST op 25 oktober in Sociëteit Philharmonie aan de Oude Goirleseweg.

Als hoofd van de afdeling voorlichting van de Kamer van Koophandel kwam Eric Hamburg ruim twaalf jaar geleden (2001) in beeld bij JOST. Hij werd het gezicht van de KvK binnen JOST. Eric Hamburg was bestuurslid, adviseur en ‘manusje van alles’. Hij heeft zich meer dan gemiddeld ingezet om deze ondernemersvereniging voor jonge ondernemers (ondernemingen die korter dan 5 jaar bestaan) op de kaart te zetten. Eric Hamburg is het boegbeeld van en de drijvende kracht binnen JOST.

Hij zorgt onder meer voor samenwerkingsvormen met andere ondernemersverenigingen, hij is klankbord voor het JOST-bestuur, vervult indien nodig de rol van interim voorzitter of bestuurslid en helpt mee bij het organiseren van JOST bijeenkomsten.

Zonder Eric Hamburg was JOST volgens ingewijden nooit de vereniging geworden die het nu is. JOST zorgt dat startende ondernemers meer kennis krijgen over ondernemen, dat ze leren hoe belangrijk netwerken is en JOST organiseert bijeenkomsten waar ondernemers hun netwerk kunnen vergroten. Eric Hamburg speelt een grote rol bij al deze activiteiten.

Mobiele versie afsluiten