Site pictogram Tilburgers.nl

Zondag 8 september open dag bij Factorium

Het Dans, muziek, theater en musical podium, Factorium houdt op Zondag 8 september 2019 een open dag.  Er is dan van alles te doen met een uitgebreid programma waaronder workshops, openbare repetities, muziekinstrumenten uitproberen, voorstellingen en andere optredens.

Voor de allerkleinsten is er een Minifactory met allerlei leuke kinderactiviteiten. Het Factorium is geopend van 12:00 tot 17:00 uur op het adres aan Koningsplein 11a, maar de ingang zit aan de Bisschop Zwijsenstraat. Prins Heerlijk verzorgt de drankjes en de catering. De organisatie meldt verder: “We beginnen onze Open Dag in de Factorium Foyer met een spetterende musicalshow van onze Musical4U tieners en een concert van het Regionaal Strijkorkest! De rest van de middag kun je non-stop meedoen (en meekijken) met dans-, muziek-, theater- of musicalworkshops en zijn er optredens van onze popbandjes en ensembles.”

“Natuurlijk zijn ook al onze muzieklokalen open en kun je kennismaken met heel veel verschillende muziekinstrumenten. Houd ook het voorplein goed in de gaten want daar is een super toffe verrassingsact geprogrammeerd. En op het festivalterrein van De Opening (bij Theaters Tilburg) kun je diezelfde dag ook extra genieten van een aantal Factorium acts!”

Het Factorium aan de Bisschop Zwijsenstraat Foto: John Geerts
Het Factorium aan de Bisschop Zwijsenstraat Foto: John Geerts

Meer informatie: www.factorium.nl/opendag.

Factorium is een huis voor Muziek, Theater, Musical en Dans waar jaarlijks 9.000 mensen deelnemen aan lessen, workshops en projecten. Factorium zorgt ervoor dat jaarlijks 25.000 kinderen op de basisschool kennismaken met kunst & cultuur. Er komen daarnaast gemiddeld 22.000 bezoekers in het Factorium Theater. Ons werkgebied beslaat de gemeenten Tilburg en Goirle. Meer informatie: www.factorium.nl.

Instagram: www.instagram.com/factoriumpodiumkunsten/
Facebook: www.facebook.com/FactoriumPodiumkunsten
Facebookevent Open Dag: https://www.facebook.com/events/380473652672705/
YouTube: www.youtube.com/user/FactoriumOnline
#factorium

Mobiele versie afsluiten