dinsdag 16 april 2024

2 gedachten over “Zonnige biodiversiteitsdag in Oude Warande

 1. Op de Dag van de Biodiversiteit heb ik een aantal leuke interviewtjes gehouden. De moeite van het naluisteren waard, te vinden op mijn website:

  Gesprekken met WNF (Komt de Panda terug in Tilburg?), gesprekken met Marieke Moorman, een hoorspel met het ijs van Bram van Beurden, uitgebreid interview met OVAT. Zij waren met 4 kraampjes aanwezig. Als Transition Tilburg hadden we een vrolijke kraam met ook een vraag die ons bezighoudt. “Weet de bezoeker wat Peak-Oil is’, het percentage mensen wat hiervan op de hoogte was was redelijk hoog. Ben je benieuwd naar deze kwestie (PeakOil) dan kun je altijd ook nog de lezing van Jeroen van Agt nazien via:
  http://www.olino.org/articles/2012/04/24/energiebesparing-mijn-ervaringsverhaal#more-37724

  PeakOil en klimaatverandering/biodiversiteit liggen in elkaars verlengde. Het is aan ons via allerlei actie’s de biodiversiteit ook in de stad weer nieuw leven in te blazen. Dat kan!
  Als we elkaar weten te vinden. Dat was ook zo belangrijk van deze geslaagde dag. Alle clups hebben ook weer mét elkaar kennis gemaakt.

  Veel kijk en luisterplezier, en tot ziens, wie weet op de opendag van de Volkstuinen Tilburg, door OVAT georganiseerd.

  Godelieve Engbersen

 2. Beste mensen, dit is absoluut niet Jeroen Kant maar Diedeliedavid Falderalala. En ik vond het helemaal niet fris in de Oude Warande.
  Verders een heel leuk stukkie, bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *