donderdag 23 mei 2024

7 gedachten over “De buurt heeft Wijkcentrum “In de Boomtak” gekocht

 1. Dank voor de rectificatie. Wij gaan a.s. vrijdag in gesprek met Stichting Beheer om een plan op te stellen hoe In De Boomtak aan te kunnen kopen.

 2. IndeBoomtak moet behouden blijven, daar gaan alle partijen van uit lijkt me! Wel van belang dat er inzicht is in complete exploitatiecijfers van de afgelopen jaren om financiële risico’s te kunnen inschatten. De Bank is nl eerste hypotheekverstrekker en de certificaathouders tweede. Ik hoop dat met herstelde en transparante communicatie en complete jaarcijfers eea toch nog snel geregeld kan worden!

 3. Zo te zien zijn jullie het bijna eens, maar lopen de interpretaties wat uiteen. Nogmaals allemaal mijn complimenten voor dit resultaat in het belang van de buurt!

 4. Tilburg, 11 november 2014

  Aan de leden van de coöperatie In DeBoomtak,

  Beste mensen,

  Wij willen u met deze brief op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen rondom de aankoop van In De Boomtak.

  Verbaasd waren wij vandaag op Facebook te lezen dat de aankoop van In De Boomtak is gedaan.
  Wij zijn gebeld door het Brabant Dagblad om hierop te reageren.
  Morgenvroeg komt hier een stuk over in de krant te staan.

  Wij willen u als lid van coöperatie allereerst informeren over de stand van zaken, want we kunnen ons voorstellen dat er ook bij u verwarring is opgetreden.

  De aankoop van In De Boomtak is nog niet gedaan vandaag, alleen het voorlopig koopcontract met de gemeente is getekend door Stichting Beheer.

  Als cooperatie hebben wij nog steeds geen volledig inzicht gekregen in de jaarcijfers.
  En daarom kunnen we de door u ingebrachte gelden nog niet verantwoord ter beschikking stellen aan Stichting Beheer om de aankoop mogelijk te maken.

  De aangekondigde vergadering van 26 november 2014 voor de leden van de coöperatie blijft staan.
  Wij streven er nog steeds naar dat op die datum de sleutel kan worden overhandigd door de wethouder en dat de aankoop van In De Boomtak daarmee een feit is.
  Want wij willen maar een ding, en dat is In De Boomtak aankopen en behouden voor de wijk.

  Namens de bestuursleden van de coöperatie In De Boomtak,

  Hein Staps, voorzitter
  Lisette Sweep, secretaris
  Geert Seebregts, penningmeester

 5. Het stukje over Hein Staps is door Ronald uit de lucht gegrepen, hij heeft Hein Staps helemaal niet geïnterviewd. Dit is zuiver riool journalistiek, wij eisen dan ook op een rectificatie van dit artikel en welgemeend excuses naar onze voorzitter Hein Staps.

 6. Een schoolvoorbeeld van burgerparticipatie, maar wat heeft het een moeite gekost om zover te komen. En is het eenmaal zover, dan claimt elke politieke partij de eer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *