donderdag 18 april 2024

4 gedachten over “De ikken van Erik en Hans

 1. “Ikke” wil nog opmerken dat schizofrenie NIKS te maken heeft met een “gespleten persoonlijkheid” , met welk etiket – en stigma- Hans Kokke wordt beschreven. Wel valt mij op dat hij – en de overgrote meerderheid van gemeenteraadsleden en wethouders – weinig kaas – al of niet van de voedselbank – hebben gegeten van een (verwaarloosbare ??!!) doelgroep die qua zorg- EN armoedebeleid wel onder Hans Kokke hoort. Aan deze GGz-doelgroep mag Hans – wat mij ( als mantelzorger) betreft – best wat meer prioriteit geven.

 2. En dan schiet me zomaar ook een liedje te binnen:

  “Een sigaar uit eigen doos, een sigaar uit eigen doos, O wat is het fijn om de sigaar te zijn met een sigaar uit eigen doos”

 3. Ja en weer heb IKKE een gekke mening hier over,allemaal rare dingen schieten dan door mijn ik, sigaren uit eigen doos,een bestuur wat eigenlijk GEEN bestuur mag zijn ,ruikt naar corrupt,Hans kokke wil niet knokken voor een zaak die eigenlijk niet socialer kan,Ja en de Ridder trekt zijn harnas wat strakker ,om dat hij gezichts-verlies ruikt.Dus gaan we over tot de orde van de dag, misschien toch een nieuw bestuur, zelfs met Hr, Poels???

 4. http://www.raadtilburg.nl/_admin/_script/ckfinder/userfiles/files/Microsoft%20Word%20-%20la%20poubelle.pdf

  Uit welk jaar stamt dit document?

  Oppervlakkig bezien lijkt het een prima stichting met zeer nobele doelstellingen. Wanneer dieper op de stichting wordt ingezoomd, dan ontstaat er al snel een ander beeld. Een beeld van een organisatie waar zowel bestuurlijk als bedrijfsmatig het nodige mis gaat, waar de verhoudingen tussen bestuur, ondernemingsraad en werkvloer ernstig verstoord is geraakt en waar de interne bedrijfsvoering een zooitje is. Met dit artikel willen wij de bovenbeschreven problematiek bij stichting La Poubelle aan de
  hand van een aantal aspecten breder onder de aandacht brengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *