maandag 15 april 2024

4 gedachten over “De ziekte van Kufs “Streepjes en druppels”

  1. Geweldig mooi artikel, herken alles wat er over Pieter wordt gezegd en ik vind het ook zeer terecht dat de kwaliteit van zijn fotografie wordt benoemd. Mooi mens.

  2. Pieter is de zoon van mijn zuster. Zij is in 1998 op 56-jarige leeftijd overleden aan deze ziekte. Zo ook mijn moeder, 1968, 51 jaar, mijn oudste zuster in 1999, 59 jaar en mijn oudste broer in 2002, 56 jaar. 50% van ons gezin. De drie jongste niet, waaronder ik. Ook de oudste kinderen van de overledenen hebben de ziekte, waaronder Pieter. Deze ziekte heeft ’n flinke impact gehad over ons allen en veel verdriet!

  3. Mooi artikel en terecht dat de kwaliteit van zijn fotografie wordt benadrukt! Maar dat Pick my Fly moet toch echt And pigs might fly zijn 🙂 En die uroloog moet natuurlijk neuroloog zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *