maandag 15 april 2024

6 gedachten over “Fotograaf

  1. Mevrouw de Vries is na een slaap periode van 2 jaar weer wakker geworden en gaat verder met haar streven om bij mij haar claim van Dijkstra groot 265 euro, inmiddels gegroeid naar meer dan 1000 euro, weer neer te leggen. Hun praktijken hebben veel ondernemers veel geld gekost. I-EE en Dijkstra zouden geen bestaansrecht mogen hebben.

  2. i-ee het advocatenkantoor waar mevrouw de vries werkt, heeft zich ook bij mij gemeld. ik kom graag met jullie in contact om ervaringen uit te wisselen.

    ik ben het eens met de laatste regel van de blog.

  3. Hier precies hetzelfde! Brief gisteren binnen gehad en vandaag de schikking in de mail voor 265 euro van mr. (meester in de rechten, leerde ik) de Vries. Hebben jullie betaald?

  4. Tja, zucht… Toch moet me iets van het hart. Je zult maar fotograaf zijn en net iets te veel slechte ervaringen hebben met beeldenpikkers en -misbruikers. De opportunistische realiteit is er naar. Dat perspectief heeft even veel bestaansrecht en de keuze het juridisch door te zetten zonder aanziens des persoons ook. Tegelijk snap ik jullie probleem en boosheid en vind ook die terecht. Geld heb ik niet te bieden, wel het aanbod in afstemming eens fotografie bij een nieuwslocatie te verzorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *