zaterdag 20 april 2024

2 gedachten over “Hans Smolders: “Politiek gekleurde poppenkast”

 1. Och Hans toch, pas op, jij hoort straks ook bij de politici als het goed gaat! Ik moest even grinniken om de opmerking: Ondertussen weet bijna iedere burger wel dat politici niet te vertrouwen zijn!
  Maak je niet zo druk, en natuurlijk blijft Br.Dagblad daar niet tussenuit, het is onze eigen stedelijke krant. Maar het is de bedoeling dat ze het alleen maar onder de aandacht brengen, dus zo goed als zeker geen partij mogen kiezen, dat brengt hun beroep mee. En dat lukt niet iedereen, er zijn nu eenmaal mensen die werkzaam zijn in de media die er eerlijk vooruit komen dat ze als puntje bij paaltje komt achter jou staan. ;-)Uiteraard niet echt professioneel, maar zo gaan die dingen nu eenmaal.
  Het gaat een heel spannende periode worden, doe je best, meer kan een mens niet doen…..

 2. Hallo,

  Het wekt toch wel enige verbazing deze bijdrage van de heer Smolders. De politicus die geen politicus is…huh?? Hans streeft geen politieke carrière na maar wil dit keer wel wethouder worden. Ik neem aan dat de heer Smolders dan afziet van de maandelijkse vergoeding die daarbij hoort?? Graag reactie hierop Hans.
  Verder is het toch wel verbazend om te lezen dat Hans wel onafhankelijke journalistiek wil, maar dan wel onder de voorwaarden van Hans, dus serieuze berichtgeving over de lijst Smolders en geen grappen graag, zegt Hans dan tegen het BD over onafhankelijke journalistiek…
  Of die debatten onafhankelijk zijn weet ik niet maar het is volgens mij beter zoiets op het debat bloot te leggen, dan weer niet mee doen. En trouwens op de debatten die nu al in de stad zijn gehouden hebben we Hans ook niet gezien. Dus misschien is het niet alleen het BD maar is echt niemand onafhankelijk. Wie weet..!

  Groeten,

  Marc uit Tilburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *