dinsdag 23 april 2024

4 gedachten over “Het gehavende Leijpark

  1. Het lijkt mij stug dat zo’n dancefestival de ruimte geeft om te swingen. Het lijkt me meer een soort van massahysterie net als tattoos en piercings en oordopjes in de kop. Maar dat is mijn persoonlijke mening. En die pubers maar achter schermen uit hun dak laten gaan. Ach, je bent maar 1 keer jong. Wijsheid komt met de jaren, hopelijk.

  2. Als Tilburg pleinen had die evenementen aan konden waren er geen problemen. Parkeergarage Koningsplein volstorten met beton en evenementen voortaan houden op het lelijkste plein van de stad.

  3. Lieve Bea,
    Schattig van je het zo op te nemen voor het park immers “alles van waarde is weerloos” maar je bent van de verkeerde club. PvdA is uitermate mede verantwoordelijk voor dat het park meer geschikt is gemaakt voor evenementen. Zoals het gemeentebestuur ook mede verantwoordelijk is voor de vreetschuur in het Leypark. De problemen die je opsomt zijn niet anders als in de negentiger jaren toen mundial nog gratis was. Alles werd er door de productie leiding, waaronder ikzelf, ondernomen om het park te beschermen. De doelstelling van Mundial lag wel iets anders als bij een Dancetour. Als er iets misging kwam de gemeente met een forse claim. Kosten voor een nieuwe grasmat, extra kosten om het park schoon te maken. Etc. Als je de guts hebt ben je tegen evenementen als Dance tour in het Leypark. En voor de geschiedenis wendt je dat tot Hans van Vugt.
    Met vriendelijke groet, Hans van Bakel

  4. Zag zondagmiddag jongeren naar het festival gaan via de lanciersstraat, vaak met blikjes en flessen alcohol, (waarvan een aantal zeker nog geen 18 jaar zijn). En lege blikjes en flessen gewoon op straat achterlaten. Kan me voorstellen hoe het Leypark achtergelaten is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *