zaterdag 20 juli 2024

1 gedachte over “Hind Hakki, van Stokhasselt naar Double H

  1. Hallo Hind Hakki….
    Je schopt het aardig ver, en ik hoop nóg verder.
    Een jaar of 10 geleden heb je van mij een mengpaneeltje gekocht.. Weet jij dat nog?
    Ik heb toen een kaartje van jou gekregen (wat ik natuurlijk nog heb) en dacht… ik ga eens kijken hoe ver je het geschopt hebt. Nou het gaat je in ieder geval heel goed en daar ben ik blij om. Ik gun het jou zeker van harte. (heb toen al gezegd dat je een mooie meid bent en een doorzetter.) Ik hoop dat het zo door gaat en zal beslist jou cd gaan kopen… Veel geluk en gezondheid voor al je kennissen en vrienden en familie… en ook zeker heel veel gezondheid en geluk voor jou…. Lieve groetjes van Willy uit de Leo XIII straat 26 hier in Tilburg..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *