woensdag 29 mei 2024

3 gedachten over “In de stemming komen voor ‘Play Me I’m Yours’ tijdens Incubate

 1. Die piano wordt beheert door de brugwachter.
  Ik zal er voor zorgen dat deze vannacht geen overlast kan veroorzaken.
  Onze excuses voor de overlast.

  Met vriendelijke groet.
  Tim

 2. wij wonen aan de piushaven daar staat ook een piano ongeveer 30 meter van ons apartement nu lees ik net dat dit een kunstproject is,maar de piano moet s,nachts afgesloten zijn, maar bij ons is dat niet en hebben we vannacht geen oog dichtgedaan.kunt u er niet voor zorgen dat die piano afgesloten wordt?

 3. Ik zit niet meer op facebook, dat mocht niet van de facebook politie. maar ik heb wél een piano beschilderd!! Welke, denk je?Doe mijn hartelijke groetjes aan John Geerts, mijn vriend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *