vrijdag 19 juli 2024

8 gedachten over “In memoriam: Rockin’ Louis Israël

 1. herinnering uit de 70e jaren, Louis hoorde bij Tilburg en vooral daar waar feest en muziek was.
  Zoals bij ’n feest van ‘de Kring ‘ bij Beth Koolen Broekhovenseweg . We genoten van je optredens, en nu is het doek gevallen helaas te vroeg. Maar wie weet sta je ergens weer in de schijnwerpers en zie je oude bekende weer genieten van je optredens. Geniet ervan!

 2. Hoi Louis, Fijne gesprekken gehad in de Diepenstraat, Sorry dat ik je niet ben opzoeken, maar de herinneringen aan de rock and roll meetings en het stappen op de heuvel en jouw optredens zal ik niet vergeten. Rock on in heaven Louis XXX

 3. Vaarwel.

  Rockin Louis maakt vandaag zijn laatste reis.
  Hij heeft ons erg veel gegeven.
  De Tilburgse Elvis, al legende bij het leven.
  Hij verdiend hiervoor een ereprijs.

  Rockin Louis het ga je goed.
  Namens vele deze afscheidsgroet.

  “w.l” “t.kr” “wm”

 4. Bizar, een ander woord kunnen wij niet gebruiken. Enkele weken waren wij al bezig met het idee om een “Broedertwist” te wijden aan Rockin’ Fuckin’ Louis (jaja, zo mochten wij hem noemen)
  Omdat wij niet zomaar een stukje over de man wilden schrijven, maar hem ook daadwerkelijk persoonlijk te willen bevragen, lag het plan klaar om contact te zoeken. Louis was de laatste jaren niet meer zo zichtbaar en de laatste keer dat we hem spraken klaagde hij inderdaad over vele lichamelijk klachten.
  Tilburg is één van zijn meest markante onderdanen verloren.
  Rust zacht!

  Sam en Abel

 5. Potverdorie onze Louis. Wat hebben wij veel afgelachen en ‘gezopen’, in La Cabane, t kijkhuis en de korte heuvel. De laatste x dat ik hem heb gesproken was bij de frietkraam op de markt,waar ik als voormalig marktvrouwe elke week kom. Toen ging het al niet zo goed met hem, suiker, hart alles was fout. Maar ff zijn hart uitstorten en toch nog even een Elvis imitatie doen voor de kraam, lol.One for the money Louis. Het was fijn om hem gekend te hebben, dat ie maar flink mag rocken boven, er wachten er al een aantal op hem !
  Hartegroet Hetty

 6. Hoop voor Louis dat Elvis met een kratje bier op hem staat te wachten.

  Mooie herinneringen aan dansen met Louis in Extase en Swinge bij Dinge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *