zondag 14 april 2024

3 gedachten over “Opnieuw 5,2 miljoen naheffing Brabantse gemeenten aan Attero

  1. En ondertussen de burgers maar beboeten als ze teveel restafval storten en te weinig plastic en papier scheiden met als lokkertje dat dan de afvalstoffenheffing naar beneden kan worden bijgesteld 😉

  2. Ik vraag mij in alle gemoede af waar mensen het lef vandaan halen om 20-jarige contracten af te sluiten….. Los van het feit dat niemand 29 jaar in de toekomst kan kijken, gebeurt het in dit geval ook nog met belastinggeld (of liever gehoord: gemeenschapsgeld). Dat de ontvangende club schadevergoeding wenst omdat er niet wordt voldaan aan de contractuele overeenkomst/verplichting valt niks aan af te dingen….. De schadevergoeding zal wellicht terecht zijn. Komt echter ook uit de ‘algemene middelen’ (i.c. belastinggeld).
    Moet hier de lokale politiek niet eens de hand in eigen boezem steken?

  3. Daarom snap ik niet dat er nog iemand op groen links kan stemmen, als de gewone burger nu begrijpt dat als je een contract ketend voor twintig jaar , voor een aantal tonnen rest afval, met een boete clausule dat als je dat niet haalt, er boete,s op rusten , dan ga je toch niet voor dat die twintig jaar om zijn , je rest afval drastisch verminderen , zo dat je de afvalstoffen heffing waarschijnlijk moet gaan verhogen, door extra containers aan te schaffen , voor stoffen te scheiden zo dat je geen restafval genoeg meer hebt.Maar door druk van milieu fanaten , de kosten de pan uit gaan rijzen , zo zal er straks ook wel weer een verhoging van de kilowatt prijs komen , want door de bezuinigingen op het verbruik , zal de winst dalen , bij de energie reuzen , en zal de rekening ook wel weer bij de consument gelegd worden.Hoe wel ik mij verbaasde dat ik elke week mijn kliko met plastiek afval vol heb , en het een goed plan vond , maak ik me nu toch weer zorgen , dat ik er straks nog voor moet gaan betalen ook.Want ergens zullen die miljoenen vandaan moeten komen,en betalen voor onzinnige dingen , daar ben ik niet zo voor,daar is het leven te kort voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *