maandag 22 juli 2024

3 gedachten over “Pollepel trouwt met Halve Gare

  1. Waarom bij pollepel zo veel voedsel over dat het gebracht word naar mensen die goed salaris hebben ik kan hier niet tegen dus er moet aangepakt worden naar vrijwilligers die uitdelen en profiteren tegen onrecht kan ik niet warme groet van Marijke Naaijkens

  2. GOED ARTIKEL ;duidelijk overzichtelijk en inzichtelijk . Nu weet ook een niet TILBURGER hoe noodzakelijk het is een betaalbare maaltijd te scheppen op te dienen en in een enigszins gewijzigde samenstelling zich aan een nieuw in gezellige AMBIANCE te nuttigen .
    NIET te elitair of commercieel : zijn al teveel mee-lifters van en hopelijk ook kontinuiteit rekende …..

    TILburg heeft dit initiatief zeg maar hard ennog steeds nodig Daarvoor is er nog steeds niets POLITIEK gezien verbeterd .

    Met groet JOOP LIGTHART ex medewerker POLLEPEL van het 2e UUR

  3. Wat een geweldig nieuws. Drie clubjes met enorm veel draagvlak in de Tilburgse samenleving steken de koppen bij elkaar. Hoe fantastisch goed is burgerkracht in Tilburg. Alle ode aan Gerrit Poels onze broodpater. En wat fijn dat er organisaties, instellingen en ondergevers zijn die zijn gedachtegoed op waarde weten te schatten. Die de ongewenste armoede van de uit noodgeborene onderlaag niet zien als winstbejag. Maar zien als noodgedwongen kwaad van ongelijk verdeelde welvaartsstaat. Wat de zogenaamde welzijnspolitiek in Tilburg niet lukt, het collectief samenwerken. Lukt deze niet meer of nooit gesubsidieerde clubs wel. Ze laten het er niet bij zitten, de beslissingen van de Tilburgse Coalitie tussen SP , GroenLinks, CDA en D66. Ze voegen daad bij het woord en laten de bezoekers van ‘De Pollepel’ per direct niet in de kou staan. Hulde Hulde Hulya, Zjef en Jurgen….”Eerst voeden dan pas opvoeden” de rechtbenige zijdes en basis van de Gerrit Poels piramide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *