zondag 26 mei 2024

4 gedachten over “PortAgora: deur naar ontmoeting en markt

 1. @anti maffia
  PortAgora besteedt geen cent subsidie aan het transporteren van goederen naar Bosnië. De kosten worden geheel betaald uit de opbrengsten van de kringloopwinkel. Wij zenden enkel goederen waar onze partners om vragen en die voldoen aan de gewenste kwaliteit. Oud afval wordt netjes gerecycled en de opbrengst daarvan wordt weer besteed aan maatschappelijke projecten.

 2. Maatschappijlijk maffia. Subsidies voor eigen zaak en oud afval naar Bosnië en andere landen sturen…. Gelukkig leven is een cirkel en iedereen krijgt ooit wat hij verdient. ?

 3. Hallo, ik heb een vraagje. Ik heb wat spullen die ik niet meer gebruik, en nu wil ik weten of jullie er iets mee kunnen. Het zijn wat. Kleding, poppen wagentje,honden kleed, enz.
  Graag hoor ik van u.

  Gr. Helga de kort
  0644238369

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *