zaterdag 22 juni 2024

3 gedachten over “Zeuren is zilver, oplossen is goud.

  1. Voor Kaj natuurlijk het allerbeste toegewenst!!! Dat spreekt voor zich! Gelukkig is er voor aantoonbare en bekende ziekten nog wel begrip en compassie in dit land. Niemand zal het bv. in zijn hoofd halen om een gedichtje over Kaj te schrijven om hem de grond in te trappen!!! Bij slachtoffers van seksueel misbruik gebeurd dit wel!!! Voor hun onzichtbare pijn is geen begrip en compassie. Daardoor worden die zaken ook nog steeds niet serieus genomen. Alleen de mensen die het zelf meegemaakt hebben begrijpen de inpact en verwoesting die het in je leven brengt. Voor slachtoffers is er nog steeds geen begrip en daardoor voelt zelfs de politiek zich niet genoodzaakt meerdere gevallen te voorkomen als er gevaar is! Triest maar waar!

    En Arie, deze is voor jou: opkomen voor de veiligheid van kleine kinderen is geen zeuren, maar NOODZAKELIJK want niet iedereen kan het wat schelen of kinderen veilig zijn of niet!

  2. Meldingen van seksueel misbruik op 2 kinderboerderijen gaan hier gewoon in de doofpot!!! EN DAT ANNO 2012! Daar wordt ieder normaal denkend mens kwaad van!

  3. “Zeuren is zilver, oplossen is goud” Mooie woorden! Vertel ze vooral tegen Marieke Moorman en Jan Hamming! Maar wat doe je als bestuurders niet willen luisteren en niets willen oplossen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *