donderdag 18 april 2024

4 gedachten over “‎Vertrouwensexperiment Tilburg

  1. Super, ik wou dat dit ook in mijn woonplaats komt. Dan doe ik direct mee. Ik kwam in de Bijstand omdat mijn eigen bedrijfje te weinig opleverde. In vier jaar bijstand schreef ik ongeveer 1000 brieven, want 5 sollicitaties per week was verplicht. Zonder resultaat. Ik meldde me sollicitatiemoe, ik was gewoon helemaal op, en kreeg even rust omdat men wel begreep dat dit zo niet werkt.
    In die maanden rust, kreeg ik weer energie en schreef ik een boek. Door dat boek neemt men mijn eigen koers serieus, en hoop ik weer te mogen starten als ZZPer.

  2. Hallo, als ambassadeur van Sterknetwerk Breda (armoedebestrijding) wil ik graag op de hoogte blijven, waar kan ik de info vinden? Bedankt alvast!

  3. Ben gemeenteraadslid SP Den Bosch en wil graag op de hoogte blijven van de vorderingen van dit experiment. M.vr.gr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *