zaterdag 20 juli 2024

1 gedachte over “Brabants Dagblad versus Midi-theater

 1. Beste redactie,

  Fijn dat jullie wel de moeite hebben genomen e.e.a. wat genuanceerder weer te geven. In het artikel van het Brabants Dagblad van maandag wordt de suggestie gewekt dat het MIDI Theater NU AL al in de verkoop is. Dat is zeker niet het geval. Er liggen, met de gemeente, afspraken over de exploitatie in kalenderjaar 2010 en kalenderjaar 2011. De toekomst ligt nog open.

  Voor aankomend seizoen staat er een volwaardig theaterseizoen en de aanvragen voor verhuringen/activiteiten deze zomer en het najaar stromen binnen. Het is spijtig dat het Brabants Dagblad uit dit stuk (http://bit.ly/b4BYmS) alleen de negatieve zaken heeft gehaald. We zijn juist bezig met het bouwen aan een toekomst. Dat gaat niet vanzelf.

  De zinsnede: “Het theater hangt als een molensteen om de nek van Theaters Tilburg,” is een interpretatie van de journalist. Helaas hebben jullie, zonder ons te kennen, deze één-op-één overgenomen. Ik herken ons hierin totaal niet: wij zijn juist zeer blij met het MIDI Theater en zullen ons blijven inzetten om van het MIDI Theater een succes te maken.

  Dat gaat niet van de een op andere dag. In het volgende kwartaalbericht naar de gemeente zul je lezen dat we juist bezig zijn met het aangaan van nieuwe allianties en mogelijk de onderwijs-tak een nieuwe impuls kunnen geven per september 2010. Als dat plan lukt kunnen we vanaf het najaar 100 stageplaatsen bieden. Los van alle overige activiteiten.

  Mochten jullie een toelichting willen, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Graag zelfs! Dat geldt ook voor lezers van dit bericht.

  Hartelijke groet,

  Joost Veuger
  013-8200002 of joost@miditheater.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *