zaterdag 25 mei 2024

2 gedachten over “ContourdeTwern volgt het voorbeeld van wijkcentra in eigen beheer

  1. Een uitermate vreemde redenatie. Minder kosten en meer gebruik! Bij succes uitrollen over meerdere wijkcentra! Iets zegt mij dat het verhaal niet klopt of ContourdeTwern wordt door de gemeente nu al te rijk bedeeld. Volgens mij is bij de Boomtak en de Back het gebruik rechtevenredig met de omzet. Het gratis gebruik zou beide initiatieven gewoon om zeep helpen. Van Willigenburg van de Back maakte dat in zijn lezersbrief in het BD van 28 september al fijntjes duidelijk. Overigens ook bijzonder vreemd dat de gemeente dit initiatief ondersteunt vanwege de mindere huuropbrengsten! Wellicht gaat de gemeente het gebruik van wijkcentra helemaal gratis maken bij intensief gebruik en de kosten geheel voor haar rekening nemen. Kan de Boomtak en de Back gewoon weer teruggekocht worden door de gemeente! Terug bij af zullen we maar zeggen. Komt er misschien ook nog subsidie voor die wijken die al sedert jaar en dag zelf een wijkgebouw runnen.

  2. De Twern beheert vele miljoenen, onvoorstebaar veel miljoenen zelfs, en zoveel miljoenen, dat ze t zelf niet eens meer weten.
    De Twern draait ook door honderden vrijwilleggers, zoveel, dat al die vrijwilligers, net zoals bij de Hartstichting, niet begrijpen waar al die miljoenen blijven.
    Vertel eens, Twern en Contour, waar zit dat geld?
    Groet,
    Hein Verschure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *