donderdag 20 juni 2024

2 gedachten over “Dag van de Democratie: Stadhuis blijft ‘black box’

 1. Ook ik zat er bij en keek er naar,kwam voornamelijk voor Hr.Smolders en verwachte wat vuurwerk ,maar voor de eerste keer hield hij zijn kruit droog,maar het ging er om Tilburgers gaan niet of met te weinig stemmen,en opmerkingen ze klagen te veel,ging er bij mij helemaal al niet in ,want dat komt zo over als wij zijn het die de regels maken en mond houden, maar er word wat af vergaderd om één plan er door te krijgen,daarom denk ik dat er TE veel te kiezen valt voor de burger het veel partijen stelsel werkt voor de burger zeer verwarrend, en speeld de verdeel en heers politiek sterk in de kaart,want men roept ,ik ben niet links en ik ben niet rechts, maar het moet zijn wie niet voor mij is is tegen mij,als men het grote voorbeeld Amerika in Brussel wil volgen ,moeten we streven naar een twee partijen politiek ,en alles zal in de politiek veel makkelijker worden , en zeer kosten besparend.

 2. Leuk uiteenzetting van voor mij een nspireerende dag in de ‘Black Box’ zoals jullie die noemen. Ik vind het alleen jammer dat je de tip die uit de raadzaal kwam niet meegenomen hebben.
  Het starten van een nieuwe Partij voor de Vrijwilligers (PvdV). Een steeds groter groeiende, nu reeds onbetaald en in de toekomst alleen nog veel maar onbetaalbaar worden groep mensen. Op deze vrijwilligers zal de volgende maatschappij gebouwd moeten gaan worden. Ze ondervinden nu alle de nodige last, hinder en tegenwerking van de huidige wet en regelgeving.
  Dit zijn er nu al zo’n 70.000 in Tilburg heb ik me vanmiddag laten vertellen. hiermee moet nu al zeker makkelijk de kiesdrempel te halen zijn. Jullie schreven er zelf al over deze week.

  https://www.tilburgers.nl/betaalde-werk-vaak-overgenomen-door-bijstandsgerechtigden/

  Misschien een tip voor de lijst Smolders om zich hier eens in te verdiepen. Hij wil toch opkomen voor de gewone Tilburgerse arbeiders die volgens hem toch geen tijd hebben voor politiek.

  Verder prima stukje
  Christ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *