zaterdag 20 april 2024

5 gedachten over “Feest

  1. Ja een grote stad met een groot colege ,is geen garantie dat het lekker spoepel loopt(of hangt in dit geval)in de dorpen in de omtrek zijn ze heel wat vlugger,en wat de foto,s betreft , die van Hamming is niet meer van deze tijd , zelfs vadertje Drees zou er nu niet meer in geloven,ja en Hans , denkt als de kat van huis is dansen de muizen op tafel,Hoop wel dat hij regelmatig op tafel blijf slaan , ook al valt het bij de resterende partijen steeds in verkeerde aarde,om dat hij ze steeds een slag voor is , met dingen die hun niet durven naar voor te brengen,of niet goed kunnen onderbouwen.

  2. Gaat het toch nog gezellig worden, althans, in een groot gedeelte van de binnenstad! We gaan wel eens kijken als het donker is……

  3. ‘kerstverlichting binnenstad: er gloeit hoop’ lees ik net op de website van het Brabants Dagblad, ‘de feestverlichting van de binnenstad van Tilburg er met rasse schreden op vooruit gaat’

    Wel raar te lezen dat er in 10 jaar tijd niemand is te vinden die er voor kan zorgen dat hij op winkeliersvereniging afgesproken tijden collectief aan en uit kan. Ik zou zeggen duw de stekker van die Chinese feestverlichting bij de winkeliers naar binnen en laat hun zelf bepalen wanneer ze de stekker erin en eruit hallen.(Dan hoeft de gemeenschap ook de stroomrekening niet te betalen.) Wil je dat collectief? dan bestaat er een digitale schakelaar die je via wifi (draadloos internet) kunt bedienen. Daar heb je zelfs geen glasvezel aansluiting voor nodig.

    En wat de hoofdpijndossiers van Jan Hamming betreft, of moeten we hem voortaan Han Jammerling gaan noemen? Door zijn veel belovende straatwandeling in het verleden vallen er nog regelmatig lijken uit de kast bij de, van simpele schoonheid voorziene, zwarte bunker. Hier zou Tilburg ondertussen wel een heel herinneringbos mee vol kunnen leggen. Gelukkig draait het crematorium van de coalitie op volle toeren en voorkomt dit dat Hans Smolders niet overal garen mee kan gaan spinnen.

  4. Er zitten blijkbaar niet veel ” lichten” in de politiek! En als het op practisch handelen aankomt, dan verzint de politiek wel een probleem. De ambtenaren daarentegen hebben het licht dan al lang uitgedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *