zaterdag 22 juni 2024

2 gedachten over “Fietslichtcontrole in Tilburg

 1. Gisteren uitvoerig gesprok met Theo Smeele van de Fietsbond Tilburg welke opkomen voor de belangen van Fietsers. Als antwoord op de actie die de Gemeente politie Tilburg start op 22 oktober, komt de fietsbond Tilburg in samenwerking met Repair Café 013 ook met een campagne die landelijk wordt ondersteund “Ik wil je zien”

  Over de campagne zelf:

  Jongeren fietsen vaak in het donker en lang niet altijd met licht. Het kan knap lastig zijn om te zorgen dat je fietsverlichting altijd werkt, zo weet de Fietsersbond uit eigen ervaring. Daarom een gratis fietslicht reparatie actie op donderdag 15 november in de fietsenkelder op het Heuvelplein m.m.v. Reparateurs van het Repair Café 013 en een campagne om te zorgen dat mensen elkaar aansporen en helpen om te fietsen met licht. ‘Ik wil je zien’ is het motto van de campagne. Want fietsen met licht is relaxed. Zo kom je veilig en zonder boete thuis. En houd je geld over om samen leuke dingen te doen.

  Het Repair Café 013

 2. Kort interview opgenomen met kartrekker van de Fietsersbond, over de actie op 15 november 2012.
  ‘Laat je zien’. Nachtburgemeester/V Tilburg zal hier ook aandacht voor vragen. De fietsenmakers van Repaircafé steken op 15/11 ook de handen uit de mouwen.
  “Laat je zien”, een mooie actie om bij aan te sluiten.

  Audiofragment via radio magnifique terug te beluisteren alsook via onderstaand fragment:
  http://www.mobypicture.com/user/RadioMagnifiQue/view/14027215

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *