woensdag 29 mei 2024

3 gedachten over “Gemeente Tilburg trekt 2,8 miljoen euro uit voor opknapbeurt van het stedelijk groen

 1. Het bijhouden van het groen is niet het allerbelangrijkste.. hoe meer groen, des te minder zicht op wat er allemaal in die donkere stukken gebeurd. Het Wilhelminapark heeft ook een vijver, met een pomp die niet of bijna nooit wordt aangezet. Er is water te weinig, en het grootste deel van de eenden populatie is dood. Dank je wel gemeente. Ik weet niet hoe het geld besteed wordt, maar zoals al jaren komen jullie met verkeerde oplossingen. Jullie maken er bij de gemeente een zooitje van, en dan denk ik bij mijzelf..: zitten die mensen bij jullie wel op de juiste plek.??
  Vertel niet dat het park er goed bij ligt, want dan liegen jullie dat jullie barsten. En meer donkere plekken is overbodig, zolang iedereen wegkruipt en er ook mensen zijn die zich in de vijver wassen. inclusief hun kleding. Het is een KUT park, vol overlast en misbruik en verderf voor dieren. Overlast voor heel de buurt.. DOE DAN OOK IETS. EN CONTROLEER ALLES OOK DE MENSEN EN HET GEDRAG.

 2. Maar komt het bijhouden van al dat groen ook ter sprake? Ellendig is het er af en toe aan toe, en er zijn mensen genoeg die via Diamant in het groen willen werken….

 3. l.s Wijk Stokhasselt gaat door voor Groener in vergelijking met andere wijken ,maar er werd immens al veel gekapt.
  Twee vragen ; hoe wordt bepaald of een wijk groener is dan… b.v. de Blaak.?
  hoe lang kunnen alle moeraseiken in de wijk Stokhasselt nog mee,
  voordat deze ook geveld gaan worden.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *