zondag 26 mei 2024

4 gedachten over “Kort: Uitbreiding betaald parkeren

  1. Jammer voor de winkeliers. Nu gaan we nog meer online bestellen. Weer een misser van de Gemeente.

  2. Stop toch met die zakkenvullerij, heeft alleen nadelen voor de burgers financieel en sociaal geeft het een probleem dat mensen nog meer gaan vereenzamen omdat visite geen zin heeft om te “betalen” voor een bakkie te doen bij familie, vrienden etc……..

  3. Parkeren in oerlesestraat en zeker richting korvel is al nu een DRAMA. Bewoners van hofjes parkeren nu in oerlesestraat zodat tegen 5 uur GEEN plaats meer te verkrijgen is in oerlesestraat. Bij navraag is 99 % voor invoering betaald parkeren. Ook al beschadigd autos wanneer komt er meer duidelijkheid?
    .

  4. Hallo ik heb hier toch wel mijn twijfels over het betaald parkeren in het algemeen .hier los je het probleem zoals jullie zeggen niet mee op. het volgende wat jullie doen is het verplaatsen van het probleem .hasselt en het goirke heb straks veel minder auto s in de straat als wij. .want wat gaat er straks gebeuren precies ze zetten de auto s een 100 meter verderop waar het gratis is totaal geen nut pak die zij straten dan ook mee .pak de wittebollestr ook aan MVG frans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *