donderdag 25 juli 2024

3 gedachten over “Midi Theater wordt verkocht en gesloopt

 1. mijn reactie heeft niets te maken met het Midi theater;maar ik vond nergens een plaatsje,waarin ik mijn complimenten wil doen over julie geweldige mail krant!
  ik vertrok uit Tilburg in 1965 naar Frankrijk en heb het daar ,ondanks Mons. Holland(e) prima naar mijn zin! vanuit Miami (waar ik in de wintermaanden woon)
  vond ik julie Tilburgs net, dank zei Lex verhoeven! Al die fotos waren erg emotioneel
  voor mij! mijn familie en grootouders (Opa was oprichter van Kleuterheil) waren
  allemaal echte Tilburgers! veel succes met julie prachtig werk!
  Akko van Acker akkovanacker@free.fr

 2. Of en hoeveel het allemaal is, dat weet geen mens, zelfs niet als ze het zeggen, want wie zegt of het waar is!?
  Nu krijgen we straks weer jaren lang dat men gaat googelen op MIDI TILBURG, voor alles en iedereen die nu nog te klein was, of er nog niet was! Laten we maar iets op de gevel achterlaten, HIER STOND MIDI: HET DEBACLE VAN TILBURG, of iets van dergelijke strekking.

 3. Fijnfisjenie!,

  Mooi overzichtje Tilburgers maar rest mij nog paar vragen. Hoeveel is nu de verkoopprijs? en wat mag er nog afgeschreven worden voor de schadeloosstelling van de Boneur Groep? Mogen we dan de balans op maken voor de Tilburgse belastingbetaler van 11 miljoen negatief ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *