zondag 21 juli 2024

5 gedachten over “Open brief aan Mevrouw Marcelle Hendrickx en Mevrouw Esmah Lahlah

  1. Ik vind ook dat het concept “stadsdichter” geen betekenis heeft, weg ermee.
    Maar als de raad besluit het toch in te stellem, moeten ze toch ook goed afhandeken, b&w voorop. Maar wat een incompetentie hier, de honden lusten er geen brood van!

  2. dit verhaal is waard om geplaatst te worden in het Brabants Dagblad, Stadsnieuws én de Tilburgse koerier, schandalig hoe heel veel ambtenaren mensen in het nauw brengen, alleen omdat ze die mogelijkheid hebben, zonder dat ze zelf teruggefloten worden. Hans Smolders zou hierin ook wat kunnen betekenen denk ik, door het op Facebook te delen.

  3. GVD!!! U hebt vooral uzelf ervan overtuigd dat wat u zwamt en hoe u uzelf ziet, dat u hierdoor recht heeft op gratis geld. U denkt echt dat u een beroep uitoefent. Dat u niet in de kudde mee wilt lopen kan ik begrijpen. Dan moet u inderdaad door andermans stront lopen. Maar voor mij is het duidelijk dat u, ondanks dat u niet mee wilt lopen, wel verwacht dat die kudde u gratis geld zou moeten geven en bij voorkeur een beetje royaal. Erger nog, u weet te beredeneren dat het hoogstwaarscijnlijk de kudde meer geld zou kosten als u het systeem van deze kudde weet te belasten met uw dwingend gedrag om erkenning van uw mondstront. Dit acht ik zeer discutabel. Importantie van kunst bestaat alleen bij de gratie van mensen die totale nutteloosheid/zinloosheid kunnen kopen/betalen enkel en alleen om anderen van gelijke soort de ogen uit te kunnen steken. Mind you, een echte zzp-er heeft geen benul van gratis geld in de vorm van toeslagen, subsidies etc. gewoonweg omdat er de tijd niet is om hierin te verdiepen. Dat verdiepen kan dus wel als men gratis geld krijgt. Alleen dan heeft men tijd om de kudde en het systeem te bestuderen om te beslissen hoe het beste te kunnen parasiteren. Als de mug de Rolls-Royce is onder de parasieten dan is u een Bentley.

  4. De betreffende wethouders Marcelle Hendricks (o.a. cultuur) en Esmah Lahlal ( o.a. mondiale bewustwording, arbeidsparticipatie) zouden zich diep moeten schamen.
    Naar ik hoop zullen zij aan de voor de voormalige stadsdichter een SMART-geformuleerde reactie kunnen plaatsen, waarbij hun totaal verkeerde beleid duidelijk wordt.
    Deze reactie dient dan in alle media geplaatst te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *