dinsdag 23 april 2024

3 gedachten over “Pollepel

  1. Het moet op te lossen zijn zonder te meppen, de moeders van vroegen vonden dat ‘normaal’, ik persoonlijk niet. Duimen voor de Pollepel doe ik wel, dit mag niet gebeuren.

  2. Laat de zogenaamde wijzen uit de zwarte doos , zich gaan schamen , als ze het in hun domme hersens halen om tegen beter weten in de Pollepel gaan sluiten ,Pater poels , ook door het college altijd de hemel in geprezen , als hij overlijd zouden ze hem heilig willen verklaren , maar bij leven gaan ze een stukje levenswerk van hem slopen,het gaat weer om de armsten , en ja daar heeft de gemeente er altijd te veel van , en de meeste zijn totaal niet mondig ,dus een makkelijke klus ,het draaiend huis kost waarschijnlijk meer aan onderhoud dan de pollepel want het staat meer stil als dat hij draait,en dan die hoop roest voor het mooie oude stadhuis(de mauwmuur) ook zo,n geweldige klapper.nee ga maar nog eens met de Hr.Gerrit Poels praten , dan kun je de fout nog corrigeren.

  3. Tilburg behoeft niet te bezuinigen, maar moet de prioriteiten verleggen! Bovendien wist onze technocratische wethouder financiën te presenteren, dat eventuele tegenvallers uit de ruimte binnen de begroting kunnen worden opgevangen. Majoreren of overkill-planning noemen we zoiets! Op deze manier is de begroting geen getrouwe weergave van de werkelijkheid en ontstaan er overschotten, die op een slinkse manier in de harde sector eindigen! Ergo, voor de pollepel is er geld genoeg en zeker wanneer men in de tijd de exploitatie kan verbeteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *