woensdag 17 juli 2024

4 gedachten over “Stadhuis: renoveren of nieuwbouw

 1. Ehm… heb ik hier ergens een mening gegeven? Dacht het niet… Als ik al een mening hierover heb, staat dat niet in dit artikel.

  Het is slechts een samenvatting van het collegebesluit dat er ligt over een onderzoek dat zij wil gaan doen. (Volg de link die ik in het artikel erbij heb gedaan.) Kortom: Don’t shoot the messenger!

  Leuker kan ik het niet maken.

  P.S.- Ik koop geen auto want ik rij niet.

 2. Paula mist de plank (weer) volledig. Het punt is dat er al tal van dit soort onderzoeken zijn uitgevoerd, en behoorlijk recent ook nog. Waar dit vooral op lijkt is het blijven ‘onderzoeken’ totdat er een uitslag ligt die ze bevalt. En ja, het is ook moeilijk te verkroppen om juist in tijd van rigoreuze bezuinigingen miljoenen uit te geven aan een nieuw stadhuis. Dat is geen makkelijk oppositioneel populisme, dat is gewoon best wel waar. Of koopt Paula soms ook een nieuwe auto een dag nadat ze in de bijstand is terecht gekomen…?

 3. krijg nou wat zeg, alsof ff n bibliotheek verhuizen geeeeen geld kost! Laat de burgers eens meebeslissen ipv de raad want die mogen t ook weer ophoesten! Verder t stadhuis is van iedereen (burgers), alleen t lijkt n vesting.Nu eens geen ruimte voor de happy few insiders voor feesten en partijtjes voor hen maar n ruimte die ook ècht voor de ophoestende burgers toegankelijk is!(begane grond n ruimte die voor groepen te gebruiken is,omdat die allemaal maar n onderkomen moeten zien te vinden voor iets te organiseren n meeting enz.en maar wegbezuinigd zijn..
  En/Dus die raadszaal bv eens ff wat minder waar die raad relatief maar amper zit, maar wel allemaal betaald en onderhouden door Jan en Mien,en die gaan dan nu ook maar eens iets van dr geld terug zien!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *