zondag 21 juli 2024

4 gedachten over “Stichting Stadsbomen stapt uit overleg over Von Weber-park

  1. Ongelooflijk! Overal kunnen en worden grondgebonden woningen gebouwd en dan moet er uitgerekend in die schaarse stukjes groen gebouwd worden? Maak die deal opnieuw en zeg BDP een andere locatie toe. Hier moet je toch niet in willen bouwen? En als er binnen de gemeente Tilburg nu geen ruimte zou zijn kon ik nog enigszins begrip opbrengen maar er is voldoende ruimte. Ook het feit dat het om grondgebonden woningen gaat en geen gestapelde bouw maakt deze kwestie extra stuitend!

  2. Dit is echt politiek met een stelletje ambtenaren op de achtergrond om mensen een loer te draaien. Eerst mensen uitnodigen om in het overleg te treden terwijl blijkt dat de plannen al bijna klaar staan om tot werken over te gaan. Smerige praktijken noem ik dit en daar is niemand tegenop gewassen.
    Clubje wethouders handjeklap.

  3. In 2014 stond op deze website dat de mogelijkheid onderzocht zou worden om maar de helft van het aantal huizen te gaan bouwen en zo het park (deels) te redden. Waarom is er niks van die afspraak waargemaakt.
    Het zou journalistiek leuk zijn om bovenstaand artikel daarmee uit te breiden zodat het niet lijkt dat er nu opeens iets nieuws met het VonWeber-park staat te gebeuren maar dat dit onderwerp al jaren geleden in de gemeenteraad is besproken.
    Overigens is het wijs van St. Stadsbomen om zich niet te laten ringeloren om tot het laatst medeverantwoordelijk te laten zijn voor de vernietiging van dit groene park, waar met name ouderen van de Heikant zo blij mee zijn.

  4. Moeten wij als burgers niet eens in opstand komen? De project ontwikkelaars hebben het in onze stad voor het zeggen m aar WIJ wonen hier. Spreektijd aanvragen bij het college bijvoorbeeld? Dit mag niet gebeuren..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *