woensdag 29 mei 2024

1 gedachte over “Transformatie Jeugdzorg Midden Brabant

 1. N.D.* van jeugdzorg heeft vanaf het begin mij gedreig elke keer als ik zeg dat wat ze zeg niet klopt dat ze mij kinderen van mij af zal pakken. ongelofelijk corrupt heeft ze zelf van alles verzonnen en aan rechter geadviseerd om mij ouderlijke gezag en omgang op te zeggen.
  niet te geloloven hoe wreed en onmenselijke dingen dit vrouw is aan het doen onder de dekmantel belang van de kinderen maakt zij het leven van de kinderen een hel en geeft zij mij de schuld van

  dit is ongelofelijk

  jeugdzorg hoort vertrouwd te worden, ze maakt misbruik van de macht die de staat haar geeft. grote probleem is dat ik bij haar zelf moet zijn als ik klacht heb. de kinderen ook hebben heel veel klachten over haar maar zij doet alsof ze niks hoort heel erg is dit.

  kinderen klachen dat zij samen met moeder zitten te overleggen hoe ze een val voor hun bvader kan maken met hun erbij dat vinden ze erg belastend klacht wordt niet gehoord ook dat ze de gesprekken met kinderen voeren met moeder erbij zodat ze niet vrij kan uitpraten. ze ontkent het helemaal terwijk de kinderen zeer heftig zeggen dat het wel waar is. jeugdzorg doe niks mee met klacht en haar haar gang laten gaan, terwijl ze de kinderen overhalen om brief te laten schrijven dat ze eens zijn met brief van haar zonder de kinderen te laten weten dat in de brief staat dat ze de rechter vragen om hun vader af te pakken!!! Gelukkig is de verhaal van kinderen aan rechter volledig anders dan wat jeugdzorg zeg.

  maar dit is toch zwaar strafbaar? toch doe ze niks mee, ze hebben alleen een andere voogd toegewezen. Maar dit moet toch tot tot de bodem onderzocht worden? dit is toch heel heel erg?
  ook verzonnen van leugens om situatie erger te laten uitzien dat het echt is? Terwijl de kinderen juist klachen dat ze langer bij mij wil en met vakantie naar mij. willen ze omgang stoppen en ouderlijke gezag opheffen zonder geen enkele reden!!!!!! enige escuus ik heb geklacht wat mijn recht is en ik wil alleen via mail praten zodat iedereen kan zien wat mijn vraag is en wat voor antwoord ik kreeg. maar zij zeggen dat ik niet wil communiceren. 10 tallen mails heb ik gestuurd met 100 tal vragen. geen enkele antwoord. maar ze blijven mij van alles met vage maar zware beschuldiging te beschuldegen. nergens op gebaseerd. leugens.

  stuur aub zo en deze brief naar de baas van jeugdzorg en aan (E-mailadres bij de redactie bekend); aub als u mij vraag dit vrouw moet ontslagen worden. ze is zo slecht, maar vooral ze is veelste ver gegaan. (dossiernummer verwijderd, bij de redactie bekend)

  wat N.D. doet is zwaar strafbaar,abject en inmoreel.

  wil u aub contact nemen met

  *Noot van de redactie: persoonlijke gegevens verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *