zondag 21 juli 2024

13 gedachten over “Wilders en de Waarheid

 1. Zou het niet het verstandigste zijn partijdisciplines op te heffen. Ik kan me iets uit onze Grondwet herrineren “Onze vertegenwoordigers stemmen zonder last” (zonder bindend mandaat / opdracht?). Afwijkingen van partijstandpunten komen erg weinig voor………Hoe zou dat zo zijn gekomen? Waarom wordt een enkel kamerlid, op een niet echt verkiesbare plaats (gekozen op voorkeurstemmen) eigenlijk een luis in de pels genoemd?

 2. Tja waarheid is hard aan gekomen bij enkele Lezers hier. Wederom kun je dit soort mensen “die totaal geen enkele benul van politieke meningen met de gedragingen hiervoor ”
  Maar zoals gewoonlijk kun je niet op geen enkele manier een discussie aangaan met de helaas ook stemgerechtigde, maar ja wellicht moeten we naar dit kabinet nog enkele jaren met pvv vvd d66 cda verder moeten. Want dat zou de enigste mogelijkheden kunnen zijn. Mocht de peilingen in voordeel van de “grote blonde ” leider zijn. Tis niet anders. Hoop van harte dat hij wordt opgepakt en berecht wegens opruiing, discriminatie en of stemmingmakerij

 3. De vermeende tegenstelling tussen wat Wilders zegt en wat hij stemt zie ik niet. Hij kijkt alleen naar een realistischer invulling van de mogelijkheden dan hier overduidelijk aanwezige ‘links-lullen-rechts-vullen’-hypocrieten à la Groenlinks idool Halsema (die de dag na haar ‘pensionering’ (exact op de dag van het bereiken van de maximale overheidsbijdrage) gespot werd in de zwaar milieuvervuilende klassieke Mercedes van haar vriend …)

  Bedankt voor dit artikel. Iedereen met een beetje verstand zal hierdoor juist aangemoedigd worden om op Wilders te stemmen. Ik twijfelde nog, maar nu …

 4. LUISTER IEDEREENDIE OF DIE IS BETER MAARGEEF WILDERS DAN NU EEN KANS JE KAN HEM DAN VLUG WEG KRIJGEN EN DE VVD EN PVDA HEBBEN HET NU NIET BETER GEDAAN EERDER SLECHTER

 5. @André. De boodschapper is degene die kwaadaardig . Om te suggereren met veel punten waar PVV tegen is. Maar bij die tegenpunten zie ik ook verschillende goede tegenpunten. Alleen met dat suggereren wordt wel de richting en de toon gezet. Vervolgens verwacht jij van de mensen die reageren om het werk van de boodschapper te doen. Neen, je zou beter tegen de boodschapper kunnen zeggen om wat objectiever te zijn.

 6. Ik lees hier weer de bekende reacties van PVV-aanhangers die van mening zijn dat het de schrijver alleen maar te doen is om de PVV “zwart” te maken. Maar in geen enkele reactie wordt ook maar één enkele poging ondernomen om de punten aangaande het stemgedrag van Wilders te weerleggen. Gaat u daar nu eens op in, probeer de punten te weerleggen. Dan snijdt een reactie tenminste nog enigszins hout..

 7. Dit zou je ook eens moeten doen met de regerende partijen PvdA en VVD. Overigens D66 is ook een kei in volksverlakkerij

 8. Anti pvv stukje? Volgens mij worden er gewoon feiten opgesomd. Vindt u dit lastig rijmen met uw goeroe-Geert beeld? Dat komt dan waarschijnlijk omdat hij juist jullie voor de gek houdt: zie hun stemgedrag in de kamer!!

 9. Waarom alleen een lijstje met PVV punten en niet van de andere partijen? Daar kan maar één reden voor zijn: PVV bewust proberen onderuit te halen. Journalistiek moet twee kanten laten zien. Overigens heeft Wilders volstrekt gelijk met de EU (wij moeten terug naar de EEG), de Euro (niet betalen aan Grieken etc) en de immigratie (zal NL definitief veranderen). En vergeet niet de pensioenen. Die worden volledig uitgehold door de ECB rente (dank u, Draghi c.s.) bewust (blijvend) laag te houden. De pensioenen hebben een lage rekenrente in plaats van de 4 procent van jaren terug.

 10. Wat een anti propaganda zeg!
  U zegt: Behalve het gebrekkige taalgebruik in deze reacties…
  Alsof regeerders van de linkse kant geen fouten maken!
  Of wilt u stiekem de inmiddels bekende boodschap brengen dat iedereen die aan PVV aanhang een lage IQ heeft ?
  De reden? Omdat een andere mening hebben?
  Overigens, er zijn veel mensen die niet echt voor de PVV zou kiezen als het niet was omdat op dit moment de rest van de partijen zijn een farce geworden!
  En oh ja, ik maak veel fouten omdat ik ergens anders uit Europa vandaan komt.
  Maar de fouten door die reden maken mij niet minder intelligent.
  met vriendelijke groet

 11. Prima bijdrage!
  De achterzijde van wilders medaille komt veel te weinig aan de orde!
  Het is belangrijk dat de weldenkende mensen van zich laten horen. Doen!!!

 12. Ik dacht dat nieuwsbrengers altijd neutraal moesten blijven met het brengen van nieuws.
  Weer zo’n mooi anti-PVV stukje.
  Echt weer van die geitenwollensokken praat,waar niemand wijzer word.
  Het zal ook wel niet voor niks zijn dat deze partij steeds groter aan het worden is.
  De mensen zijn het beu om voor alles krom te liggen terwijl er bakken met geld aan vluchtelingen en buitenland uitgegeven worden.
  En dan die mooi linkse prietpraat van die pluche-zitters in Den Haag.
  Niemand gelooft ze meer omdat ze net zo veranderlijk zijn als het weer.
  Dat ze maar geld uitgeven aan onze ouderen en zorg.
  Dat is belangrijker als die vredesmissies en altijd het beste mannetje van de klas proberen te zijn in Europa en het beste vriendje van Amerika.
  Waarom zien wij normale,werkende mensen wel wat er aan de hand is en de regering en die linkse rakkers en geitenwollensokken niet.
  Dat dit niet goed blijft gaan is overduidelijk.
  Maar straks komt het berouw en dat is meestal na de zonde.
  Dan is het te laat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *