woensdag 24 juli 2024

3 gedachten over “Alle uitkeringsgerechtigden dezelfde vrijwilligersvergoeding

  1. Ik wil ook graag weten wanneer dit van toepassing gaat zijn. Ik heb naast mijn vrijwilligerswerk net een parttime baan gevonden en ik moet iedere verdiende euro inleveren. Mij lijkt dat veel mensen met een sollicitatieplicht dan de voorkeur geven aan vrijwilligerswerk en niet gemotiveerd zijn om nog een betaalde baan te zoeken. Een betaalde baan loont op geen enkele manier en vrijwilligerswerk wel..?

  2. Op 10 maart 2017 verscheen inderdaad het bericht dat staatssecretaris Klijnsma besloten heeft dat vrijwilligers in de bijstand een onkostenvergoeding mogen krijgen tot 150 euro per maand (max 1500 per jaar) zonder dat dit invloed heeft op de bijstandsuitkering.

    Als coördinator vrijwilligers krijg ik de vraag hoe vrijwilligers deze onkostenvergoeding kunnen krijgen. Wie betaalt deze? De instelling waar men vrijwilligerswerk verricht? Graag wil ik mijn vrijwilligers hierbij helpen maar kan er weinig informatie over vinden.

    Resi64

  3. Binnenkort ? Wanneer gaat dit in? Nu het vandaag verkiezingen is , hoe zit dat dan ? Kan dit nog weer ingetrokken worden? Mag ik het bejaardentehuis waar ik nu te werk ben gesteld nu wel of niet vragen om een vrijwilligersvergoeding?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *