vrijdag 19 april 2024

1 gedachte over “Beukendreef Berkel-Enschot blijft – Gemeente hakt knoop door van tweestrijd

 1. Beste heer/mevrouw,

  Voor een project van school hou ik mij bezig met het ”groen” in Berkel-Enschot. Het gaat mij hierbij om de hoeveelheid. Het is duidelijk dat sommig groen moet wijken voor het bouwen van nieuwbouwwijken. Bewoners van Berkel-Enschot spraken hun zorgen bij mij uit over het verdwijnen van het groen. Nu is het aan mij de taak om erachter te komen of er daadwerkelijk zoveel groen verdwijnt, en als er dan groen verdwijnt(zoals bijvoorbeeld bomen of parken) komt er dan op een andere plaats wel veel groen voor terug? Ik hoop dat jullie mij hier meer informatie over kunnen geven.

  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet,

  Natascha Koudijzer
  0641449242

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *