Spring naar inhoud

Geen Leijparkfestival op Koningsdag

Helaas gaat ook dit jaar het Leijparkfestival niet door. Alle evenementen zijn vanwege de coronamaatregelen verboden tot en met 5 mei 2021. Daartoe besloot het veiligheidsberaad in maart. Maar het Oranje Comité Tilburg organiseert een drietal coronoproof activiteiten in het kader van Koningsdag.

De traditionele Oranje Rally gaat door! Deze toertocht kan geheel zelfstandig gereden worden. Dit jaar bevat de route een fotozoektocht met prijzen. Facebook k @oranjecomitetilburg geeft straks meer informatie over de route.

Ook de Vroege Vlaggers actie is terug met meer taarten dan ooit! Wie op Koningsdag ’s ochtends vroeg de vlag al uit hangt maakt kans op een lekkere taart die leden van het Oranje Comité Tilburg komen bezorgen. De gehele dag worden maar liefst 180! taarten coronaproof bezorgd in de gehele gemeente Tilburg.

In samenwerking het VVV Tilburg zijn ook vijf Oranje T-wimpels gratis beschikbaar. Het Oranje Comité Tilburg legt uit: "Op Koningsdag hang je namelijk de nationale driekleur uit mét wimpel. Heb je die nog niet en wil jij kans maken op zo’n Tilburgse wimpel? Deel met ons een foto waaruit blijkt dat jij die wimpel kunt gebruiken. Gebruik de #TilburgVlagtSamen en tag het Oranje Comité Tilburg en VVV Tilburg. Delen kan op Instagram, Twitter en Facebook."

"Volg @oranjecomitetilburg op Facebook, Instagram en twitter voor meer informatie over de activiteiten."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *