maandag 17 juni 2024

3 gedachten over “Gratis en voor niks ?

  1. Jeetje, wat moeilijk! En inderdaad, het kost een hoop tijd en inzicht, en dat kan zomaar niet iedereen overnemen. Als trouwe lezer zou ik de columns niet graag missen, en ik vind de verslagen ook geweldig. Laten we hopen dat er iets op gevonden kan worden, dat er iemand van de afdeling witte boorden een goed woordje kan doen voor iedereen die hier aan meewerkt? Het is toch niet voor niets dat burgemeester Noordanus het belangrijk vind dat er nieuws over de stad de ‘burgerwereld’ in komt? Daar mag ook iets tegenover staan….lijkt me.

  2. Blijkbaar kan er voor de witte boorden bovenaan de trap wel alles geregeld worden. tegelijkertijd wil/kan men het werk van onderop, zoals Tilburgers.nl werkt, niet zien als een tegenprestatie. Natuurlijk mag daar best over gesproken/nagedacht worden en ook mogen alle mogelijkheden bekeken worden, maar van het ene op het andere moment zo zwart/wit denken is absurd! De trap moet eerst maar eens van bovenaf worden schoongeveegd! Tilburgers.nl ga zo door……..

  3. Bij de Gemeente Tilburg is tegenwoordig niets meer gratis en voor niks. Zelfs de objectiviteit niet!? Laten we hopen dat Tilburgers.nl in enige vorm dan ook een poging kan blijven wagen. Informatief zijn ze in ieder geval zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *