woensdag 24 april 2024

1 gedachte over “Thuiszorgmedewerkers Pantein Vivent en Thebe in actie

  1. “quote ” Karim Skalli: ,,We gaan net zolang door met acties totdat zorgorganisaties én gemeenten met een oplossing komen. Voorop staat dat thuiszorgmedewerkers hun arbeidsvoorwaarden behouden en zorg kunnen blijven bieden aan hun cliënten. Dat werk verdwijnt en verandert niet. Het is dan raar als je voor hetzelfde werk opeens minder gaat verdienen.”

    Dat werk verdwijnt wel,als je maar lang genoeg gaat actievoeren en niet naar de klanten gaat, gaan ze naar andere thuiszorginstellingen,zorgverleners,of wanneer hun indicatie beëindigd en geen nieuwe indicatie krijgen voor hhverzorging,sta je ook gewoon met lege handen!Weiger je werk krijg je geen ww ga je automatisch naar de bijstand en kun je van daaruit dat werk gaan doen,weiger je dat dan is t korting of stopzetten van je uitkering!
    Dus ik weet niet of de thuishulpen dat wel in de gaten hebben want die vakbond zegt wel hen te helpen, maar ik vrees zo van de wal in de sloot!t Is al lang n uitgemaakte zaak, dus die knijpen nog geen kuiltje meer in n pakje boter die vakbond op deze manier!!Ik zeg n schijnvertoning dit,is dit om vakbondsleden te behouden?Of zijn ze zelf zo overtuigd dat ze dat voor elkaar gaan krijgen?Ik geloof er namelijk niks van!En de meeste klanten die hulp nodig hebben kunnen/gaan niet wachten totdat dit uitgevochten is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *