maandag 15 april 2024

4 gedachten over “Wethouder Erik de Ridder wil haast maken met toekomst Diamant-groep

  1. Geachte Heer De Ridder, ik heb mijn ervaringen op papier gezet en dit enkelen maanden geleden ter attentie afgegeven bij de balie stads kantoor Spoorlaan ,ter attentie aan de sekeratessen van de burgemeester …Als kaft staat er 60 jarig huwelijk op,niet passend, maar het is een onderdeel van mijn levens verhaal. Ik verzoek u om dit verhaal te lezen,u zal versteld staan. Het is niet bedoeld om op uw beleid Komentaar te leveren.

  2. Wij als werknemers van de diamantgröep doen er alles aan om zo goed mogelijk te presteren en wij willen dat de vvg dat ook doet. Alleen dan komen we er samen uit

  3. De meerjarenbegroting goedkeuren mag zeker niet gebeuren, men weet niet eens wat er dit jaar gaat gebeuren en hoeveel medewerkers dit jaar slachtoffer worden van deze nieuwe regels en het beleid. Pak het maar eens voor een paar maanden aan, ik kan deze visie echt niet positief zien.

  4. Volgens mij had er die visie allang kunnen en moeten liggen! Ook het potverteren van de verantwoordelijk wethouder tevens voorzitter van de Diamant-groep vind ik opmerkelijk zwak. “u gaat er niet over, maar ga rustig slapen de reservepot is groot genoeg om op te kunnen interen”! Elke creativiteit op basis van expertise wordt hiermee de grond ingeboord en de Gemeenteraad op afstand gezet. Volgens mij gaat het over de mensen bij de Diamant-groep en die verdienen zo’n bestuurlijk geleuter en arrogantie niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *