zondag 3 maart 2024

9 gedachten over “Hulp gezocht voor cliënten overleden bewindvoerder

 1. Adres van Cornelis A Kusters
  (adres bij redactie bekend – niet gepubliceerd)

  Ook wij zijn in 1995 aan de beurt geweest .
  Hans

 2. Hoewel ons kantoor gevestigd is in Apeldoorn, zouden wij wellicht toch met behulp van de moderne communicatiemiddelen, deze cliënten van dienst kunnen zijn.
  Wij voldoen aan de huidige/nieuwe kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren. Wij zijn geplaatst op de lijst van benoembare professionele bewindvoerders binnen de rechtbank Gelderland. Uit plaatsing op de Gelderse lijst vloeit voort dat wij beiden ook als beschermingsbewindvoerder en curator bij de overige rechtbanken benoembaar zijn.

 3. Dag Beste Mensen..

  Jack,brenda,vertrouwen.. helemaal met jullie eens..We zijn tot einde raad we weten niet hoe verder.En wij hebben boven alles ook nog eens geld moeten lenen van familie en vrienden voor om de huisuitzetting te voorkomen en dat cash aan pieter gegeven.Maar zijn erachter gekomen dat dat geld niet bij de deurwaarder is gekomen om de huis uitzetting te voorkomen.En dat is niet alles de Afsluitingen van gas water elektra en ze niet kunnen bereiken..dan mag je zelf naar geld zoeken om aangesloten te kunnen worden aan gas water en elektra..Wel handig met een kleine van 2 thuis…Want er is geen geld op de rekening..?? Huhhh..?? Geen geld..?! Nee..Pieter doet dat niet nee, nee, dacht ik.. Mensen geloof me mijn gezinnetje is voor de zoveelste keer door de oog van de naald gekropen..Het is Helemaal moeilijk als je een kleine van twee hebt waar we geen kinderbijslag voor kregen en geen kindgebonden budget kregen..We hadden een paar duizend euro tegoed van de toeslagen volgens hun wat ze zouden regelen..Daar is ook niets van terecht gekomen.Mijn vrouw worstelt met meerdere psychische aandoeningen waarvoor ze intens in behandeling is en moet blijven.Maar ja, een keer in de week naar waalwijk en een keertje naar tilburg voor haar behandelingen en thuis komen nog verzorgers enzo en dat kost allemaal geld.De auto loopt niet op water wat we medisch nodig hebben voor mijn vrouw en mij…Maar moesten onze auto verkopen omdat niets was betaald wegenbelasting verzekeringen…We kregen ook vaak om de twee a drie weken leefgeld..Hoe moet ik mijn gezinnetje tot stand houden en verzorgen vertel mij of beter gezegd ONS dat nou even.Hoe kon dit gebeuren..?! Is er nooit een controle over geweest? We mochten Pieter heel graag en nog eigenlijk ja raar maar ja het is zo..we vinden het heel erg voor hem en zijn Familie en hoe hij een eide heeft gemaakt..Maar..vind het veel erger dat ik iedere keer aan mensen geld moet gaan vragen en bedelen en moet gaan verschuiven of mijn instrumenten verkopen en hobby spullen om voor mijn kleine en vrouw te kunnen zorgen ..Of auto lenen om mijn vrouw naar haar behandeliing te kunnen bregen enn aggg la maarr johh dat lijst is zo lang we zijn er ziek van echt.. We vinden het heel erg een lieve aardige man was het,maar waarom zo..?We moeten allen bijeen komen de gedupeerden..?! Maar, voor mijn gezinnetje ga ik er achter aan.Maar wil wel achter de waarheid komen heo het zo is gekomen en wat er werkelijk is gebeurt en hoe diep we nu gezonken zijn. We hadden rond 200.000 schuld..!! We hopen op het beste.. de nieuwe bewindvoerder en assistentes zijn er na een maand nog niet uit mijn zaken en papieren.Droom ik..!! Nee,denk het niet..

  Groetjes mensen en sterke allen
  gezinnetje uit rijen

 4. controle is er niet door de rechtbank want in mijn geval zijn er 18 jaar lang exact dezelfde verantwoording rapporten gestuurd en dat heeft de rechtbank ook niet gezien en mijn schuld is meer dan verdubbelt

 5. ik vind dit heel erg, als ik kan helpen, gratis uiteraard, kunnen jullie contact met mij opnemen, ik ben gecertificeerd budgetcoach en gediplomeerd schuldhulpverlener,

  Katinka bck20@live.nl

 6. Dankjulliewel! EINDELIJK komt dit naar buiten! Overgedragen aan Pieter de Kok, na, in ons geval al zeker 4 jaar hulp door.. en op het laatst worstelen met stichting Traverse, die na ontslag van een werknemer (die helaas ook onze schulden weer verdubbelde binnen een jaar tijd, maar hij is wel ontslagen) de zaak overdroeg aan Pieter de Kok, die na overname vanuit Traverse zei voorlopig maandenlang nodig te hebben om de schulddossiers goed in werking te krijgen, maar ondanks dat toch de woningbouw steeds met uitzetting liet dreigen, de energie af liet sluiten door onalertheid, geen kinderbijslag uitkeerde aan client en nauwelijks tot vaak geen weekleefgeld aan client gaf. Client die NIET verslaafd is, zich al jarenlang aan alle afspraken houdt en steeds niet verder kon daardoor.
  Er kwam steeds geen mogelijkheid om een afspraak te maken voor inzicht in eigen rekeningen en schulden.
  HET zou erg fijn zijn als er weer vertrouwen zou kunnen komen, want de schade is afschuwelijk tot nu toe.

 7. Ja hier weer een schrijnend voorbeeld,hoe alles zonder de nodige controles kan gebeuren.
  En de gewone burger is weer de pineut.
  Wanneer gaat de Nederlandse regering eens inzien dat het zo niet langer kan.
  Jack

 8. hallo
  hebben jullie goed verwoord
  en ik sluit mij hier volledig bij aan
  ook ik zat bij pieter de kok
  en wij willen heel graag duidelijkheid
  want niemand weet waar die nog aan toe is
  gr brenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *