maandag 22 juli 2024

5 gedachten over “Jan van Eijndhoven ruim 35 jaar op pad voor het NOS Journaal

 1. Hoi Jan, ik was op het net aan het surfen en kwam jouw verhaal tegen. Wat heb jij een indrukwekkende carrière gehad: leuk om te lezen! Ik heb de eerste 13 jaar van mijn leven in de Oeverstraat 35 te Tilburg gewoond (inmiddels ben ik 65 jaar oud) en daarna zijn wij gedwongen verhuisd (het huis werd verkocht door de eigenaar) naar de Sibeliusstraat in Tilburg. Ik vroeg me af of jij ook nog foto’s hebt van de voetbalclub Noad uit Tilburg waar ik van 1974 tot 1984 in het 1e elftal heb gespeeld.
  Met vriendelijke groet,
  Cor Willemen

 2. Hallo Jan
  Je hebt zondag van ons een foto gemaakt die wij in de telegraaf zagen staan .
  Wij zijn de groep uit Delft met die poncho .
  Je zou de foto naar mij toe sturen zou je dit nog willen doen.
  Mijn e mail adres is gerard_hermien@msn.com
  BVD Hermien van der Stap

 3. Ik ben dankbaar voor de samenwerkingen die ik met Jan beleefde voor BD. Van vissers spotten vroeg in de ochtend aan het kanaal tot bewoners portretteren in hospice De Sporen. Jammer dat hij met pensioen gaat (?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *