maandag 15 april 2024

4 gedachten over “Lokhal

  1. Gesubsidieerd koffiedrinken met ‘gewone vrouwen en mannen’, wie dat dan ook mogen zijn, en kijken naar hooggeleerde heren, hooggeleerde dames zijn er blijkbaar nog niet.
    Wat moeten ‘de oude Grieken wel niet denken van dit populistisch stukje Hans!

  2. Kritisch over de eerste minpuntjes vd #LocHal Hans ? En over de investeringsplannen van Mindlabs? Elke echte sociaal democraat is toch voor investeringen in mensen? Sociale stijging? Verheffing? De LocHal en Mindlabs stimuleren de ontwikkeling van ons Tilburgers toch?
    Door…”Na de komst en omarming van de LocHal en de start bouw van Plan-T is MindLabs de volgende mijlpaal in de Spoorzone. Het is een volgende stap in de gebiedsontwikkeling met als doel: open en samenwerkend werken, leren en innoveren. Tegelijkertijd moet MindLabs ‘het uithangbord’ voor de economische ontwikkeling worden van de stad en regio op lange termijn”….
    En als je daar geen of weinig vertrouwen in hebt en van mening bent dat het geld veel beter in mensen besteed kan worden zie ik graag hier maar vooral in de arena van de raad013 (zoals Hans v Vugt zegt) hoe wat waar wanneer ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *