donderdag 25 juli 2024

2 gedachten over “Ook dit jaar meedoenregeling voor de Tilburgse Minima

  1. Geachte meneer, mevrouw,

    Ik heb eigenlijk een klacht het is niet zo erg maar wil dit toch even kwijt en omdat ik dit gewoon netjes door wil geven mag u mijn naam en alles over mij weten of vragen, ik heb samen met mijn man een meedoen regeling al jaren en vaak hebben wij deze niet opgemaakt, ik kwam enkele weken een keer bij de euroscoop om 2 kaartjes te bestellen voor de volgende dag en dit mocht niet meer zei de man achter de balie, ik vroeg waarom niet, hij zei dat vele mensen hier misbruik van maken, ik vertelde de man dat wanneer ik de zelfde dag een half uur van te voren de kaartjes koop ik in een hele lange rij moest staan met de rolstoel en de mensen steken boven mij uit en dat is niet prettige ik heb het zeer benauwd, ik kan niemand anders de kaartjes laten bestellen want ik moet er zelf bij zijn, ik heb vorige jaar bijv. wanneer de film begint ’s middags de kaartjes gehaald omdat er dan maar elke mensen in de rij staan en wanneer ik ’s avonds terug kom kan ik gelijk doorlopen of rijden met mijn scootmobiel, zij vertelde mij dat het de regels zijn anders maken wij misbruik, ik snap dit niet ik mag toch maar 2 kaartjes per keer uitgeven, hoezo dan misbruik maken, ik vind het jammer dat valide mensen hier de dupe van zijn, ik en mijn man kunnen aantonen dat wij allebei invalide zijn met onze kaart, kunt u er niet voor zorgen dat deze mensen de kaartjes toch een middag of dag eerder kunnen halen, ik ga graag een keer naar de film het enigste uitje wat wij kunnen maken, het is nu al augustus en wij hebben allebei meedoen regeling en hebben deze niet één keer gebruik dit jaar, ik vind dit erg jammer het is misschien 1 punt dat u in de vergadering kunt maken dat de regels iets versoepelen voor deze mensen, ik wil echt geen voorrang alle mensen zijn gelijk, maar wanneer dit regeltje een beetje wordt veranderd zijn er meerder mensen geholpen,
    ik wil u alvast bedanken voor de moeite dat u mijn brief gelezen heb.

    met vriendelijke groet,

    een teleurgestelde man en vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *