maandag 20 mei 2024

2 gedachten over “Roel Lauwerier opent nieuwe fietstunnel

  1. Weer een tunnel erbij.Inderdaad prima om van punt a naar b te komen.Maar gaan daar sávonds en s?nachts wel mensen door de tunnel? Gooien ze daar dan ook vuurwerkbommen naar hun hoofd zoals in de reeshof gebeurt.Staan daar ook hele groepen en ze rijden auto dus zo jong zijn ze niet die mensen bedreigen..
    Jammer dat een paar van die idioten het verpesten voor een hele wijk.

    Stoer hoor om bij de fietstunnel alles te vernielen. De naam van je overleden vriend overal op te zetten in Grafity.Ruimen jullie de zooi ook even op dan? Betalen jullie uit eigen zak die lantaarnpaal ramen en verlichting enz hele waslijst dus zoek ff een baantje. Rijdt je maar wat minder auto of iets minder dure Iphone jointje of wat drank. en maak het even schoon want ook die overleden vriend komt er niet mee terug door overal zijn naam maar op alles te zetten..breng gewoon een bloemetje naar zijn ouders is hij veel gelukkiger mee.

  2. Kèkt um gaon, onze asfaltwethouder, voor de fiets dan… Eindelijk open, goed nieuws voor die honderden scholieren. En voor fietsers richting en vanaf de Reeshofdijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *