zaterdag 20 juli 2024

4 gedachten over “Tilburg gaat eco – aflevering 1 (pilot): het Kleding Ruil Feest

 1. Waar ik naar verwijs, maar waar ik de cijfers niet paraat heb is het belang van duurzame energie. Hier goed nieuws, vandaag heb ik de volledig digitaal gemonteerde video ontvangen van de presentatie op de Genoegdag 2012.
  De video is zojuist geupload en nu al te kijken op youtube via onderstaande link:

  http://www.youtube.com/watch?v=BdBnckYruhg

  Jeroen van Agt, van Olino (Ronald laat a4tje zien) geeft achtergrond informatie. #Peakoil gaat onze samenleving veel meer beinvloeden, verdient onze aandacht.
  Om de juiste keuzes te maken voor de toekomst.

 2. Op minuut 27 lees ik voor uit het boek van Herman Verhagen.
  De duurzaamheidsrevolutie. Erg mooi boek, via mij te leen.
  Het stukje wat ik voorlees gaat over de weerbarstige praktijk van ontwikkelingswerk.
  Hoe je documenten van 2000 pagina’s op moet stellen voor een project. Mooie metafoor. Het oversteken van de weg door kippen.
  Het afluisteren waard. Boek via mij te leen en natuurlijk ook te koop. Herman Verhagen was een van de sprekers op de 4de landelijke Genoegdag in Tilburg, groetjes Godelieve. Was een vrolijk leuk kledingruilfeest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *